WordPress za začetnike: hiter tečaj uporabe

59.00€
WordPress A-Ž za začetnike

Upravljanje WordPressa je za vse, ki se z njim prvič spogledujete, lahko precej strašljivo. Strah pred “zrušitvijo strani” je resničen! Kljub vsemu strahu pa ni (nujno) tako hudo. Ni nujno, da ti že ob besedi WordPress zastaneta dih in srce. WordPress je največja in najbolj razširjena platforma za spletne strani in s tem tečajem ti pomagam, da osvojiš osnove za urejanje oz. upravljanje spletne strani.

S tečajem ti pomagam, da WordPress iz skrivnostne, strašljive, zmedene zveri postane odlično orodje, ki ga upravljaš brez večjih težav.

In zakaj je tečaj poseben?
Ker z izkušnjami z delom in uvajanjem vseh strank že poznam, kje so težave in kako ti lahko v najkrajšem času predstavim vse potrebno. In to brez visokih besed, kar tako po domače. Razumljivo. Kot bomba znanja v enem tečaju. Ampak samo za začetnike! Napredni uporabniki boste verjetno prišli na spored malo kasneje.

Komu je tečaj namenjen

Če imaš svojo spletno stran ali urejaš spletno stran, ki jo poganja WordPress pa bi se rad/a naučila osnove, kako jo urejati, potem je ta tečaj zate!

Komu tečaj ni namenjen

Tečaj ni namenjen tistim, ki že dobro poznajo WordPress.

Vsebina tečaja

Tečaj je sestavljen iz modulov, ki so razdeljeni v poglavja:

 • PREGLED
 • POTREBNE NASTAVITVE
 • DELO V WORDPRESSU
 • SPLETNA TRGOVINA WOOCOMMERCE
 • DRUGO
 • BONUS

Več o vsebini, pa si lahko ogledaš na zavihku Vsebina tečaja.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako tečaj poteka?

Tečaj je razdeljen na posamezne module in moduli v posamezna vsebinska poglavja. Vsak modul predstavi svojo tematiko, ki je lahko predstavljena skozi besedilo in slike ali video. Nekateri tečaji vsebujejo tudi gradiva, ki jih lahko snameš in uporabiš. Ko zaključiš posamezni modul, enostavno klikneš “Zaključi” in tako označiš, da je si modul že obdelal/a. Zaključeni moduli pa so seveda dostopni tudi po zaključku.

Kako dolgo imam dostop do tečajev?

Dostop ni časovno omejen (dokler bo obstajal ta portal) ;). To pomeni, da lahko dostopaš kadarkoli in od kjerkoli, ter tudi iz katerekoli naprave, ki ima dostop do interneta!

Koliko časa potrebujem za tečaj?

Odvisno od tebe, koliko časa imaš za tečaj in kako hitro predelaš vsebine.

Se tečaj posodablja, imam tudi takrat dostop?

Ker želim, da iz tečajev dobiš, kar se da največ jih bom po potrebi, tudi kdaj pa kdaj posodobila, dodala še kakšno vsebino… V tem primeru imaš seveda dostop tudi do vseh novih vsebin.

Je tečaj namenjen le uporabnikom WordPressa?

Da.

Kaj pa če uporabljam specifične vtičnike?

Na zavihku vsebina lahko preveriš podrobnosti, katere vsebine in vtičnike pokrijem v tem tečaju.

Če imaš vprašanje in zgoraj ni bilo pravega odgovora, mi piši na [email protected]

Informacije o tečaju

 • Moduli 28
 • Kvizi 1
 • Zahtevnost Začetnik
 • Jezik Slovenski
 • Udeležencev 109
 • Ocene Da
Moje ime je Maja. Ukvarjam se z grafičnim oblikovanjem, izdelavo spletnih strani in sem ustvarjalna duša za www.mod.si. Malim podjetjem in blogerjem pomagam pri ustvarjanju njihovih vizij v uspešne zgodbe v obliki grafičnih podob, spletnih strani, vizitk, dokumentov, grafik...Več o moji zgodbi oz. kako se je vse skupaj začelo pa lahko preveriš na spletni strani mod.si.
59.00€