SEO začetni tečaj

49.00€
SEO začetni tečaj

Imaš blog? Spletno stran? Ali urejaš druge spletne strani?

Na Googlu pa ni ne duha ne sluha o njej?

Potem je ta tečaj zate!

V tem tečaju ti bom predstavila vse od samega začetka SEO – kaj SEO sploh je, kako se lotiti optimizacije in korake, kako tehnično pripraviti stran, da bo prijazna iskalnikom. Tečaj je namenjen predvsem tistim, ki se s SEO šele spoznavajo in bi želeli svojo spletno stran ali blog optimizirati sami.

Ker je tečaj namenjen začetnikom, bo med vsebinami razložena tudi marsikatera stvar, ki ti je morda že poznana. Če je tako, mirno preskoči!

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen vsem, ki bi radi sami optimizirali spletno stran ali je že optimizirana in bi z dodajanjem novih vsebin radi poskrbeli, da jo iskalniki še naprej dobro razumejo.

Skratka namenjen je:

vsem, ki bi želeli DIY optimizacijo
administratorjem spletne strani, ki bi z dodajanjem novih vsebin želeli poskrbeti tudi za SEO
blogerjem

Vsebina tečaja

Tečaj je sestavljen iz modulov, ki so razdeljeni v poglavja:

 • SEO OSNOVE
 • OPTIMIZACIJA STRANI
 • OPTIMIZACIJA VSEBINE
 • PAJKI IN INDEKSIRANJE STRANI
 • PROMOCIJA

Več o vsebini, pa si lahko ogledaš na zavihku Vsebina tečaja.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako tečaj poteka?

Tečaj je razdeljen na posamezne module in moduli v posamezna vsebinska poglavja. Vsak modul predstavi svojo tematiko, ki je lahko predstavljena skozi besedilo in slike ali video. Nekateri tečaji vsebujejo tudi gradiva, ki jih lahko snameš in uporabiš. Ko zaključiš posamezni modul, enostavno klikneš “Zaključi” in tako označiš, da je si modul že obdelal/a. Zaključeni moduli pa so seveda dostopni tudi po zaključku.

Kako dolgo imam dostop do tečajev?

Dostop ni časovno omejen (dokler bo obstajal ta portal) ;). To pomeni, da lahko dostopaš kadarkoli in od kjerkoli, ter tudi iz katerekoli naprave, ki ima dostop do interneta!

Koliko časa potrebujem za tečaj?

Odvisno od tebe, koliko časa imaš za tečaj in kako hitro predelaš vsebine.

Se tečaj posodablja, imam tudi takrat dostop?

Ker želim, da iz tečajev dobiš, kar se da največ jih bom po potrebi, tudi kdaj pa kdaj posodobila, dodala še kakšno vsebino… V tem primeru imaš seveda dostop tudi do vseh novih vsebin.

Je tečaj namenjen le uporabnikom WordPressa?

Ne, tečaj je namenjen vsem, ki tako ali drugače upravljate kakršnokoli spletno stran, blog, spletno trgovino… in ni vezan na platformo, ki poganja spletno stran.

Bo ta tečaj uvrstil mojo spletno stran na prvo mesto v Googlu?

SEO optimizacija je sestavljena iz ogromno različnih koškov in ne obstaja le en način optimizacije – takšen, ki bi uvrstil stran na prvo mesto. Odvisno je tudi npr. od konkurence. S tem tečajem lahko pridobiš veliko znanja, kako stran optimizirati, da se bo uvrščala kar najvišje. Pomembno pa je, da rezultatov ne pričakuješ čez noč, optimizacija je proces in ni enkratna storitev, s tečajem pa pridobiš potrebno znanje, ki ti bo pri tem pomagalo.

Če imaš vprašanje in zgoraj ni bilo pravega odgovora, mi piši na [email protected]

Informacije o tečaju

 • Moduli 20
 • Kvizi 1
 • Zahtevnost Začetnik
 • Jezik Slovenski
 • Udeležencev 127
 • Ocene Da
Moje ime je Maja. Ukvarjam se z grafičnim oblikovanjem, izdelavo spletnih strani in sem ustvarjalna duša za www.mod.si. Malim podjetjem in blogerjem pomagam pri ustvarjanju njihovih vizij v uspešne zgodbe v obliki grafičnih podob, spletnih strani, vizitk, dokumentov, grafik...Več o moji zgodbi oz. kako se je vse skupaj začelo pa lahko preveriš na spletni strani mod.si.
49.00€