Naj obstoječe vsebine ne gredo v pozabo - 2021

Naj obstoječe vsebine ne gredo v pozabo – 2021

14.90

Se ti kdaj zgodi, da pripraviš res dobro vsebino, poglobljeno, uporabno… potem pa jo z javnostjo deliš samo enkrat (beri objaviš na družabnih omrežjih ali novičkah)?
Ker se pa ali enostavno ne spomniš, da bi jo ponovno objavil na Facebooku ali Linkedinu, ali pa je preveč zakomplicirano spremljati, kdaj je bilo kaj objavljeno… gre ta vsebina kar malo v pozabo.

Ravno v tem primeru ti bo pomagal ta koledar! 🙌

Pa še enostaven je za uporabo, vse kar je potrebno je, da ko ustvariš novo vsebino jo enostavno dodaš na seznam, ta pa se potem avtomatsko doda na koledar za objave.

Kaj dobiš?

Dobiš Google predlogo (Sheet oz. tabelco) v kateri so zavihki, ki ti bodo pomagali, da tvoja super vsebina ne gre v pozabo.

Naj obstoječe vsebine ne gredo v pozabo - 2021

Na zavihek “Seznam vsebin” redno dodajaj nove vsebine, ki jih želiš ponovno deliti. Te se potem avtomatsko dodajo na koledar. Stolpec “Vsebine za repost” je namenjen naslovu/besedilu, stolpec “CTA” pa kakšno akcijo želiš, da uporabnik naredi.

Dodaten nasvet: če za posamezno vsebino želiš, da se pogosteje pojavi na koledarju, jo enostavno na seznam dodaš večkrat (npr. v vrstico 10, 50, 100…).

Naj obstoječe vsebine ne gredo v pozabo - 2021

Vsebina se nato avtomatsko prikaže na koledarju! Kar je potrebno, je samo še, da vsak dan odpreš koledar in objaviš vsebino za tisti dan.

Dodaten nasvet: seveda ni treba vsak dan posebej, vsebine lahko na večino omrežjih načrtuješ vnaprej! Le datum objave naj bo enak kot v koledarju.